Президентът Румен Радев пристигна в Лондон за погребението на кралица Елизабет Втора,

...
Президентът Румен Радев пристигна в Лондон за погребението на кралица Елизабет Втора,
Коментари Харесай

Румен Радев се поклони пред тленните останки на Елизабет II

Президентът Румен Радев пристигна в Лондон за погребението на кралица Елизабет Втора, което ще се организира през днешния ден. Българският държавен глава се подписа в книгата за съболезнования за Нейно величество, предаде Българска национална телевизия.

" Кралица Елизабет Втора ръководи с достолепие и мощ на духа, трансформирайки се в резистентен знак на благородни добродетели в нашата турбулентна ера. Винаги ще оценявам надълбоко времето, прекарано с нея, благословена с мъдрост и способна да придвижва по изумителен метод уроците от предишното през съвремието ни към бъдещето. Дори в гибелта си Нейно Величество продължава да ни сплотява, освен нейните сънародници, които чакат с дни, с цел да отдадат респект на кралицата, само че също и целият свят - с всеобщото наличие на международни водачи тук за церемонията ", съобщи президентът Румен Радев след като остави своя съболезнователен адрес.

Церемонията, планувана за на следващия ден, се обрисува да се трансформира в едно събитията, събрали на едно място най-вече държавни водачи от целия свят. В Лондон българският президент е съпроводен от брачната половинка си Десислава Радева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР